Velkommen til Odense Kickboxing Klub

Her hos os kan du træne flere forskellige typer af kickboxing, vi fokuserer på: Point fighting og K1, hvor andre discipliner blot er en afledt af måden, der trænes på til hverdag.

Vores træning indrager elementer fra flere forskellige stilarter, bl.a. Jeet Kune Do, Kung Fu, Karate, Jiu jitsu, Arnis m.flr. Dette har vi valgt at gøre for, at give vores udøvere den bredest mulige palette af teknikker, taktikker og strategier som muligt.

Nogle ting passer lidt bedre ind i de undergrupper af kickboxing, som trænes ved os, det vil sige, noget er bedre egnet til Point fighting end til fuldkontkat og så videre, det er sådan det bør være. Vi benytter tit håndvægte som en del af træningen, ligeledes bruger vi også, til tider, andre redskaber for at styrke forskellige færdigheder ved udøverne. Yderligere fokuserer vi en del på udstrækning/smidighed, men på en måde, hvor alle kan være med.

Men alt dette betyder blot, at Du, som udøver hos os, kan få en meget alsidig og bred træning, der helst ikke skulle blive kedelig på noget tidspunkt.

 

HUSK DU HAR ALTID 2 UGERS GRATIS PRØVETID!

Udvidet træning for kampholdet

Vi er glade for, at kunne fortælle vi nu har mulighed for at tilbyde træning hver søndag fra kl. 12.00 til 14.00


[Læs mere..]